• Banner XL 001

Hefdak

Een hefdak voor een camper kopen

 

Geniet u ook zo van vrijheid tijdens een vakantie? Van vrijheid geniet u helemaal wanneer u met de camper op vakantie gaat. Bent u op zoek naar onderdelen voor uw bestaande camper, zoals een hefdak voor de camper, of wilt u een bestelbus laten ombouwen tot een camper? Neem dan contact op met Camp-Car Rodenburg voor een zorgvuldige uitvoering van uw opdracht.

 

Een hefdak voor een camper kopen of laten inbouwen?

Camp-Car Rodenburg is specialist op het gebied van alles wat met campers te maken heeft. Of het nu gaat om het kopen van onderdelen, zoals een hefdak voor een camper of het onderhoud, wij helpen u graag. Heeft u nog geen camper en wilt u een bestelbus laten ombouwen, dan is dat bij ons geen enkel probleem. Wij hebben een ruime ervaring in het ombouwen van de meest uiteenlopende modellen bestelbus tot een comfortabele camper, geheel aangepast op uw wensen en eisen. Wij kunnen een bestelbus geheel inbouwen, van A tot Z, maar ook een gedeeltelijke inbouw met enkele persoonlijke aanpassingen behoort tot de mogelijkheden.

 

Een offerte op maat voor een hefdak voor de camper

Wij bieden geen standaard klussen, alle werkzaamheden die wij verrichten is op basis van maatwerk. Wilt u een hefdak voor een camper laten plaatsen of dienen wij uw bestelbus volledig om te bouwen tot geheel functionerende camper? Wat uw wensen ook zijn, wij voeren ze geheel op maat voor u uit. Omdat het hier om maatwerk gaat, kunnen wij u niet een prijslijst met vaste prijzen overhandigen. Voordat we beginnen aan de plaatsing voor een hefdak in de camper of de ombouw van een bestelbus, bespreken wij uw verwachtingen en de wensen. Dit verwerken wij in een voor u op maat gemaakte offerte. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent.

 

Een afspraak maken voor de plaatsing van een hefdak in een camper

U wilt een hefdak in een camper toch ook op een professionele en vakkundige manier geplaatst hebben? Voor zorgvuldige uitvoering van uw (gedeeltelijke) inbouw moet u bij Camp-Car Rodenburg zijn. Kunnen wij iets voor u betekenen, dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken door te bellen of te mailen. Uiteraard bent u van harte welkom om bij ons in de garage langs te komen voor het maken van een afspraak. Voor een duidelijk beeld van onze projecten nodigen wij u uit om de foto's op onze website te bekijken.