• Banner XL 001

Buscamper

Met een bestelauto kunt u alle kanten op. Afhankelijk van de grootte van uw bus kunt u deze inbouwen zoals u wilt. Wij helpen u graag bij het creëren van de buscamper van uw dromen. Wij verzorgen de complete inbouw of doen een deel van de inbouw, dit ligt eraan wat uw wensen zijn. Maak kennis met Camp-Car.

 

Hoe ziet uw ideale buscamper eruit?

Bij de inbouw van een bestelbus komt veel kijken. Zo moet een buscamper een slaapplaats bevatten, maar tegelijkertijd ook comfortabele zitplaatsen. U moet kunnen koken en water kunnen tappen. En er moet voldoende opbergruimte zijn. Wij denken graag met u mee en komen met een voorstel voor slimme oplossingen, waardoor u de ruimte in uw bestelbus goed kunt benutten. Een mooi en comfortabel interieur is van belang, als u gaat kamperen verblijft u namelijk een tijdje in uw camper en u wilt zich graag thuis voelen. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende stoffen en patronen, zo kunt u uw interieur helemaal naar wens laten samenstellen. 

 

Zo lang mogelijk genieten van uw camper

Van uw buscamper wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten. Als er iets niet werkt of de camper heeft schade opgelopen, is dit natuurlijk vervelend. Al helemaal als u er pas achter komt tijdens uw vakantie. Goed onderhoud is dus erg belangrijk. U kunt ons inschakelen hiervoor. We testen en onderhouden bijvoorbeeld het water, gas en elektriciteit. Zo kunt u met een gerust gevoel genieten van uw vakantie! We horen graag of we iets voor u kunnen betekenen. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op!