• Banner XL 001

Camper inbouw

Een hefdak voor een camper kopen

 

Als u de camperbouw van uw dromen uit wilt besteden, dan zijn uw wensen bij Camp-Car Rodenburg in goede handen. De meeste bestelbussen zijn door ons om te bouwen tot de meest prachtige campers. Hierbij heeft u zelf de keuze of de inrichting luxueus of juist basic moet zijn. Reizen met een buscamper heeft veel voordelen.

 

U heeft uw slaapplaatsen en kookgelegenheid altijd bij u, zodat u kunt gaan en staan waar u maar wilt. De camperbouw kunnen we geheel naar uw richtlijnen uitvoeren. Uiteraard maken we hierbij gebruik van de beste materialen en weten we altijd slimme en ruimtebesparende oplossingen toe te passen in de praktijk.

 

Wij kunnen desgewenst de complete bus- of camperbouw op ons nemen, maar ook voor een gedeeltelijke camperbouw, kunt u bij ons terecht. Ongeacht welke soort bestelbus u heeft of wilt aanschaffen, de inbouw kunt u met een gerust hart aan Camp-Car Rodenburg overlaten. Met een op maat gemaakte camperbouw realiseren we een prachtige camper waarin u zich overal ter wereld thuis zult voelen.

 

Een bestelbus ombouwen tot een kampeerbus? Uw complete camperbouw

Voordat we bij Camp-Car Rodenburg beginnen met de camperbouw of de interieurindeling van uw camper bus, bespreken wij graag met u waar deze inbouw aan moet voldoen. Omdat er veel mogelijk is qua stijlen, indelingen en installaties komen we op deze manier samen tot een op maat gemaakt plan voor de inbouw van uw camper.

 

Een camperbouw kan zowel luxe als sober en praktisch zijn. Reist u vaak wat langer of verder? Dan kan een comfortabele camperbouw veel voordelen geven. Door onze ruime ervaring weten we exact hoe we elke ruimte in de bestelbus kunnen benutten om tot een fantastisch eindresultaat te kunnen komen. Welk type bus u ook heeft, we realiseren een camperbouw welke een perfecte combinatie is tussen het échte kampeergevoel en comfort.

 

Uiteraard houden we bij de camperbouw rekening met uw eisen. Dit loopt uiteen van de indeling tot aan het kiezen van de stoffering voor het interieur. Wilt u liever zelf voor een deel de bouw voor uw camper doen en het technische gedeelte uit laten besteden? Ook dan staat Camp-Car Rodenburg voor u klaar. Wij zijn tevens uw camperbouw-specialist als uw camper moet worden voorzien van een gasinstallatie, luifels of zelfs een airco.