• Banner XL 001

Kampeerauto onderdelen

Wilt u een kampeerauto bouwen en heeft u onderdelen hiervoor nodig? We heten u van harte welkom op onze website. U kunt bij ons terecht voor diverse kampeerauto onderdelen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, we werken daarom uitsluitend met gerenommeerde leveranciers.

 

Onderdelen en inbouwen

Ons aanbod van onderdelen zijn divers. U zegt het, wij leveren! Voor verhoogde daken en hefdaken kunt u ons het beste bellen voor een offerte op maat. Naast het leveren van losse onderdelen, zijn we ook heel goed in het inbouwen van de onderdelen. Zo kunnen wij een complete inbouw uit handen nemen, maar ook een deel ervan. Als u bijvoorbeeld zelf de inbouw wilt doen, maar andere zaken zoals bijvoorbeeld het monteren van ramen uit wilt laten besteden, dan staan wij ook zeker voor u klaar. We monteren onder andere een hefdak, raam, gasinstallatie, luifels, airco’s, boilers en fietsendragers. 

 

Wij werken met fabrieksinterieurs van fabrikanten zoals Reimo, maar kunnen ook zeker op maat gemaakte interieurs en indelingen aanbieden. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw kampeerauto raden we u aan om regelmatig onderhoud te plegen. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt het ook uitbesteden aan ons. We testen de installaties van het water, gas, elektriciteit en zorgen ervoor dat deze het goed blijven doen. Zo kunt u ontspannen genieten van uw kampeerauto. 

 

Meer informatie?

Bent u op zoek naar kampeerauto onderdelen? Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres. Bel of mail ons voor meer informatie of kom bij ons langs in de garage. Tot snel!