• Banner XL 001

Welkom op de website van Camp-Car Rodenburg

 


Camp-Car Rodenburg is gespecialiseerd in het ombouwen van bestelbussen tot kampeerauto; wij werken hierbij nauw samen met de klant om hun droom camper samen te stellen.


Wij kunnen zowel een volledige- als een deelinbouw verzorgen voor alle soorten bussen (Volkswagen, Fiat etc. ook oldtimers) U heeft al een eenvoudige inbouw vanaf € 4900,-.

 

Kom gerust langs voor een vrijblijvende offerte of een praatje.

 

Gieterij 10, 2211XK te Noordwijkerhout

Tel: 0620995275/ Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Occasions (Oktober 2017)


 

 


Nieuws (Oktober 2017)


In 2017 hebben wij een heel scala aan uitvoeringen van de Fiat Ducato in mogen bouwen. Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor de inbouw van uw L1H1, L2H2 of zelfs een L3H3 Ducato? Schroom dan niet om even een kijkje te nemen op onze project pagina.

 

L1H1

 

L2H2

 

L3H3

Archief (December 2016)


Doordat wij het afgelopen jaar zeker niet hebben stil gezeten is onze website per heden onderhevig aan een grote revisie. Wij hebben dit jaar namelijk een aantal zeer mooi ingebouwde kampeerauto's op mogen leveren die wij u zeker niet wilden onthouden. Bent u geïnteresseerd wat wij voor uw toekomstige kampeerauto kunnen betekenen? Informeer eens naar de mogelijkheden.


Project: Een Volkswagen Crafter die wij zeer luxe hebben mogen uitvoeren.

 
Archief (Winter 2016)


Recentelijk zijn wij met een eigen stand te vinden geweest op de Camperbeurs te Gorinchem

 

 

CamperbeursVerhoogd of Hefdak? Deze kunnen wij leveren van de merken Reimo en SCA. Montage is hierbij geen probleem. 

 

Kampeeraccessoires? Wij leveren vrijwel alle luifels, tenten, satellietschotels, zonnenpanelen, accu’s en koelkasten. De catalogi van onze leveranciers vindt u onder de rubriek 'Onderdelen'

 

Reparaties of periodiek onderhoud aan uw camper of caravan? Hiervoor bent u bij ons van harte welkom, wij maken graag een offerte, ook voor schades gedekt door de verzekering.


RDW keuringen en taxaties? Deze kunnen wij zeer zeker verzorgen. Mede door het kwart-tarief op campers wordt het nu nog voordeliger om een kampeerauto te rijden!

 

 

 Graag tot ziens bij: 

CAMP-CAR RODENBURG.

 

Kampeerbus inbouw en onderhoud Camp-Care Rodenburg Noordwijkerhout.